Friday, 15 November, 2019

Daily Archives: November 17, 2016

Shoqja jonë altruiste, Lisa Mehmeti – Nxënësja fituese e muajit

20161114_142303

Urtësia sundon botën. E tillë është edhe Lisa Mehmeti, nxënëse e klasës VIII-1. Ajo me sjelljet dhe shprehitë e saj është modeli më i mirë i suksesit dhe të qenit nxënëse shembullore. Këto virtyte i ka të kultivuara me punë të përditshme, të cilat kanë rrënjë të forta, të shëndosha e të dobishme edhe për klasën. Dhe, klasa bashkë me ... Read More »