Friday, 15 November, 2019

Daily Archives: November 15, 2016

MENAXHIMI I PROJEKTEVE NË KLASËN IV/1

Menaxhimi i projekteve ishte tema e radhës që u shpalos nga prindja e klasës znj. Teuta Berbati. Por, kësaj radhe çdo gjë ishte më ndryshe pasi ajo kishte sjellur materiale të shumta për të punuar  në grupe. Secili grup kishte nga një projekt të caktuar dhe nga një udhëheqës. Pas përfundimit të detyrave dhe prezantimit të punës së grupeve, diskutuam ... Read More »