Friday, 15 November, 2019

Daily Archives: November 14, 2016

Vizita në kompaninë Dräger

IMG_3750

Më datë 08.11.2016, nxënësit e klasave të pesta vizituan kompaninë Dräger, kompani e cila merret me prodhimin dhe shitjen e pajisjeve mjekësore. Vizitën e mundësuan prindërit e shokut tonë të klasës- Donit, Z. Edmond dhe Znj. Drita Obertinca. Nxënësit u pritën nga stafi i kompanisë, të cilët me kujdes shpjeguan funksionin e pajisjeve të ndryshme mjekësore dhe pajisjet mbrojtëse të zjarrfikësve. Pas ... Read More »