Friday, 15 November, 2019

Daily Archives: November 9, 2016

Bota e menaxhimit

6

Në kuadër të projekteve modulare, në klasat e katërta ishte pjesëmarrëse nëna e shokëve tanë, Artit dhe Ernestit, znj.Violeta Arifi Krasniqi. Znj. Violeta, u tregoi nxënësve për profesionin  e saj prej ekonomisteje, e cila ushtron detyrën si drejtor menaxhues  në FSDK – Fondi i Sigurimit të Depozitave të Kosovës. Nxënësit, morën shumë informacione të reja lidhur me punën e menaxhimit ... Read More »