Friday, 15 November, 2019

Daily Archives: November 1, 2016

Barnat dhe farmacia

IMG_5188

Barnat janë të nevojshme për njeriun, por ato duhet të përdoren me kujdes. “ Mos përdorni barna pa u këshilluar më parë me mjekun dhe pa dijeninë e prindërve” , kështu  filloi ligjeratën nëna e shokut tonë Blendit, znj. Leonora Kadriu. Ajo me shumë pasion shpjegoi për profesionin e saj, si Farmaciste. Informata shumë të dobishme për llojet e barnave, ... Read More »

Ligjëratë me temë “Mjeku veterinar/Mjekja veterinare”

20161021_142609[1]

Sot në klasën II/2, ishte i pranishëm prindi i Mjellmës, z. Jeton Muhaxhiri, i cili mbajti një ligjëratë  me temë “Mjeku veterinar/Mjekja veterinare”. Nxënësit patën rastin të informohen për mënyrën se si duhet të kujdesemi për kafshët. Ata ishin shumë kureshtarë të dinin sa më shumë për jetën dhe trajtimin e kafshëve dhe shfrytëzuan rastin të parashtronin shumë pyetje e ... Read More »