Sunday, 7 June, 2020

Daily Archives: September 22, 2016

Fjalë të arta për historinë nga historiani Frashër Demaj

frasheri1

Ishte kënaqësi dhe privilegj të kishim në shkollë, prindin  e shokut tonë, Drinit dhe njërin nga autorët e librit “Historia 5”, libër me të cilin mësojmë historinë kombëtare dhe të huaj. Frashër Demaj na bëri të ndihemi krenarë me historinë tonë, me sakrificën e vazhdueshme të popullit shqiptar dhe mbi të gjitha me të kaluarën e lashtë e të begatë ... Read More »