Thursday, 3 December, 2020

Monthly Archives: September 2016

Koha për klube

IMG_4140

Në  shkollën ‘’Mileniumi i Tretë’’ tashmë kanë filluan të funksionojnë klubet. Kështu i kemi emërtuar aktivitetet relaksuese të ditës së premte, të cilat zhvillohen përgjatë dy orëve të fundit, të cilat janë ndarë vetëm për kënaqësi dhe relaksim. Ҫdo nxënës i përket një klubi në të cilin mund të shprehë pasionin dhe talentin e vet si dhe krijon shoqëri të ... Read More »

Takimet e përbashkëta me prindër

mbledhje

Të nderuar prindër, Këtë vit mbledhjet e përbashkëta me prindër do të organizohen sipas këtij orari:           Të gjitha mbledhjet mbahen në klasat ku mësojnë nxënësit. Shpresojmë se do të gjeni mundësi për të marrë pjesë në mbledhje.     Read More »

Fjalë të arta për historinë nga historiani Frashër Demaj

frasheri1

Ishte kënaqësi dhe privilegj të kishim në shkollë, prindin  e shokut tonë, Drinit dhe njërin nga autorët e librit “Historia 5”, libër me të cilin mësojmë historinë kombëtare dhe të huaj. Frashër Demaj na bëri të ndihemi krenarë me historinë tonë, me sakrificën e vazhdueshme të popullit shqiptar dhe mbi të gjitha me të kaluarën e lashtë e të begatë ... Read More »

Lajmërim

Lajmërohen të gjithë nxënësit e shkollës se të hënën, më 12 shtator nuk do të mbahet mësim i rregullt për nder të festës së Kurban Bajramit. Përfitojmë nga rasti që të gjithë besimtarëve mysliman t’ju urojmë festën. Read More »

Në “Mileniumin e Tretë” SHËNOHET DITA NDËRKOMBËTARE E SHKRIM-LEXIMIT

viola2

Sot në shkollën tonë orët e Gjuhës shqipe i janë kushtuar Ditës Ndërkombëtare të Shkrim-Leximit. Nxënësit, të cilët me aq dëshirë flisnin për librat, para klasës prezantuan histori të ndryshme, të lëna pezull, ose të përfunduara, të ngelura në kujtesën e tyre. Diskutimi bëhej edhe më i gjallë kur dikush citonte ndonjë thënie për leximin. Të shkruarit e eseve të ... Read More »

Aktivitet, atraksion, argëtim, në ditën e parë të mësimit në ‘M3’

DSC_0020

Dita e parë e mësimit është ditë e veçantë për nxënësit, sidomos për kolopuçët e klasës së parë. Pas njohjes me njëri-tjetrin dhe me mësueset, nxënësit e vegjël zhvilluan aktivitete dhe lojëra të ndryshme në klasë. Ndërsa klasat e dyta, të tretat, të katërtat dhe të pestat dolën në hapësirat e shkollës, ku ishin formuar 16 stacione, në të cilat ... Read More »