Monday, 14 October, 2019

Daily Archives: August 30, 2016

Orari mësimor për 5 dhe 6 shtator 2016

Të nderuar prindër të shkollës “Mileniumi i Tretë”, Sipas MASHT, mësimi për ditën e parë të vitit të ri shkollor shtyhet për të hënën me 5 shtator . Në tabelën e mëposhtme e keni orarin për dy ditët e para të vitit të ri  shkollor 2016/17. Read More »