Wednesday, 3 June, 2020

Daily Archives: August 29, 2016

Orari mësimor për 1 dhe 2 shtator 2016

Të nderuar prindër, Në tabelën e mëposhtme e keni orarin për dy ditët e para të vitit të ri shkollor 2016/17.                           Vërejtje: Ditën e parë të shkollës, të gjithë prindërit i sjellin nxënësit në shkollë. Read More »