Wednesday, 2 December, 2020

Daily Archives: May 25, 2016

SFIDË DHE REZULTATE NË KUIZIN E DITURISË

12-DSC_0038

Sot në orën 10:00 në shkollën “Mileniumi i Tretë” u mbajt finalja e Kuizit të Diturisë. Nxënësit finalistë sfiduan njëri-tjetrin në lëndët Matematikë, Fizikë, Kimi, Biologji, Informatikë, Gjuhë shqipe, Histori dhe në Gjeografi. Përmes testimit që u realizua nëpër dy faza të mëhershme nxënësit treguan njohuri jashtëzakonisht të mira. Shkolla ndau mirënjohje dhe kupona shpërblyes për nxënësit finalistë. Finalistët e ... Read More »