Wednesday, 2 December, 2020

Monthly Archives: May 2016

Lexojmë veprën letrare, shohim filmin, bëjmë analizë kritike krahasimtare

3-f

Analizë krahasimtare e librit dhe filmit Djaloshi me pizhame me vija (The boy in the Striped pyjamas) Kjo mënyrë e analizës na bën të jemi mendimtarë kritikë, të reflektojmë për veprimet njerëzore dhe mbi të gjitha, të zhvillojmë sa më shumë aftësitë gjuhësore. Zakonshëm, në fillim të vitit së bashku me arsimtarët e Gjuhës shqipe bëjmë  gati listën e veprave, ... Read More »