Monday, 14 October, 2019

Daily Archives: November 23, 2015

Sot në shkollën tonë filloi java e Mësimit të Bazuar në Projekte

for5

Gjatë kësaj jave do të realizohen 21 tema të ndryshme në të gjitha nivelet e shkollimit. Nxënësve dhe mësimdhënësve iu urojmë punë të mbarë dhe suksese! Projekti “Forenzika” ka për qëllim zhvillimin e njohurive të nxënësve rreth aplikimit të metodave shkencore në identifikimin dhe zbulimin e të fshehtave të krimit. Projekti “Obeziteti” ka për qellim, vetëdijësimin e nxënësve për shkaqet ... Read More »