Monday, 14 October, 2019

Daily Archives: November 16, 2015

Krosi Vjeshtor

kro2

Në kuadër të lëndës edukatë fizike dhe sportive, ditën e premte u zhvillua Krosi Vjeshtor për klasat VI-IX. Në garën nga klasat VI-VII fitues u shpallën: Në kategorinë e meshkujve: Rrezar Rama Artin Mekaj Erjon Stanovci Në kategorinë e femrave: Rija Deshishku Fiona Malazogu Ajola Dërmaku Në garën nga klasat VIII-IX fitues u shpallën : Në kategorinë e meshkujve: Dorjan ... Read More »