Monday, 14 October, 2019

Daily Archives: November 12, 2015

LAJMËRIM

Krosi2

Lajmërohen të gjithë nxënësit dhe prindërit e nxënësve të klasave VI-IX që nesër, më 13. 11. 2015 do të mbahet krosi vjeshtor në Parkun e Gërmisë . Pjesëmarrja është obligative. Të gjithë nxënësit duhet të vijnë të përgatitur me pajisje sportive. Në të kundërtën, të gjithë ata që nuk do të marrin pjesë, do të evidentohen në ditar duke marrë ... Read More »