Monday, 14 October, 2019

Daily Archives: November 4, 2015

LETRA ZYRTARE DHE LETRA PERSONALE

Rreze_Vranica

Sot nxënësit e klasës VI-1 praktikuan të shkruarit e letrës personale dhe të asaj zyrtare. Ata i shkruan letër njëri-tjetrit, ndonjë shoku apo shoqeje jashtë vendit, ndonjë institucioni etj. Rreze Vranica, nxënëse e klasës VI-1 i dërgon një letër arsimtares së Gjuhës shqipe, Violeta Elezi, të cilën po e publikojmë më poshtë. E dashur arsimtarja Violetë, Këtë herë dua t’ju ... Read More »