Friday, 4 December, 2020

Monthly Archives: November 2015

Njoftim

28nentori

Të nderuar prindër të nxënësve të shkollës “ Mileniumi i Tretë” , Ju njoftojmë se, për nder të 28 Nëntorit – Festës së Flamurit , të premten (27 nëntor) do të jetë ditë pushimi, ndërsa dita e hënë (30 nëntor) do të jetë ditë mësimi në të gjitha shkollat e Kosovës. Drejtoria e Shkollës jua uron të gjithëve festën kombëtare. Read More »

Sot në shkollën tonë filloi java e Mësimit të Bazuar në Projekte

for5

Gjatë kësaj jave do të realizohen 21 tema të ndryshme në të gjitha nivelet e shkollimit. Nxënësve dhe mësimdhënësve iu urojmë punë të mbarë dhe suksese! Projekti “Forenzika” ka për qëllim zhvillimin e njohurive të nxënësve rreth aplikimit të metodave shkencore në identifikimin dhe zbulimin e të fshehtave të krimit. Projekti “Obeziteti” ka për qellim, vetëdijësimin e nxënësve për shkaqet ... Read More »

Krosi Vjeshtor

kro2

Në kuadër të lëndës edukatë fizike dhe sportive, ditën e premte u zhvillua Krosi Vjeshtor për klasat VI-IX. Në garën nga klasat VI-VII fitues u shpallën: Në kategorinë e meshkujve: Rrezar Rama Artin Mekaj Erjon Stanovci Në kategorinë e femrave: Rija Deshishku Fiona Malazogu Ajola Dërmaku Në garën nga klasat VIII-IX fitues u shpallën : Në kategorinë e meshkujve: Dorjan ... Read More »

LAJMËRIM

Krosi2

Lajmërohen të gjithë nxënësit dhe prindërit e nxënësve të klasave VI-IX që nesër, më 13. 11. 2015 do të mbahet krosi vjeshtor në Parkun e Gërmisë . Pjesëmarrja është obligative. Të gjithë nxënësit duhet të vijnë të përgatitur me pajisje sportive. Në të kundërtën, të gjithë ata që nuk do të marrin pjesë, do të evidentohen në ditar duke marrë ... Read More »

LETRA ZYRTARE DHE LETRA PERSONALE

Rreze_Vranica

Sot nxënësit e klasës VI-1 praktikuan të shkruarit e letrës personale dhe të asaj zyrtare. Ata i shkruan letër njëri-tjetrit, ndonjë shoku apo shoqeje jashtë vendit, ndonjë institucioni etj. Rreze Vranica, nxënëse e klasës VI-1 i dërgon një letër arsimtares së Gjuhës shqipe, Violeta Elezi, të cilën po e publikojmë më poshtë. E dashur arsimtarja Violetë, Këtë herë dua t’ju ... Read More »