Wednesday, 3 June, 2020

Daily Archives: October 30, 2015

AKTORËT E TEATRIT “ODA” NË SHKOLLËN TONË

DSC_0537

Dje ishte një ditë më e veçantë se të tjerat për nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë”. Drejtori i teatrit “Oda”, Florent Mehmeti dhe aktorja Vjosa Maloku ishin mysafirë në shkollën tonë, të ftuar nga mësimdhënësja Fitore Mala. Qëllimi i kësaj vizite ishte që të vetëdijesohen nxënësit përmes lojërave të ndryshme. Përgjatë më shumë se një ore sa zgjati aktiviteti, ... Read More »

Vizita në American Corner (Këndin Amerikan)

usa2

Sot, nxënësit e klasave të para, në kuadër të gjuhës angleze, vizituan American Corner, kënd ky i cili gjendet në Bibliotekën Kombëtare.Nxënësit u pritën nga stafi i American Corner, si dhe student të Fakultetit të Gjuhës dhe Letërsisë Angleze.Gjatë vizitës nxënësit patën mundësi të shohin një film të shkurtër dhe të punojnë aktivitete të ndryshme punë dorë, ndërsa shoqëroheshin nga ... Read More »