Monday, 14 October, 2019

Daily Archives: January 30, 2015

Pasurojmë fjalorin tonë me fjalë të reja

p4

Nxënësit e klasave të dyta, prej muajit janar filluan aktivitetin “ Pasurojmë fjalorin”. Qëllimi i këtij aktiviteti është që nxënësit të pasurojnë fjalorin e tyre me fjalë të reja. Ata kanë për obligim që një herë në javë të hulumtojnë për një fjalë të re, që nuk është dëgjuar më herët në klasë dhe atë fjalë ta sjellin me sqarim. ... Read More »

Dr. Drita Qosaj ligjëron në klasat e dyta

dr2

Mua më dhemb koka, mua fyti, mua barku, mua veshi!!! Po Ty…?! Këto ishin disa nga përgjigjet që nxënësit i shprehën në pyetjen e mjekës: Si ndiheni kur jeni të sëmurë ? Dr. Drita Qosaj – peditër njëherit prindja e klasës II/1, iu shpjegoi nxënësve arsyet e këtyre ankesave që i treguan ata si dhe kur duhet të kërkojnë ndihmën ... Read More »