Sunday, 17 November, 2019

Author Archives: Valmir Sadiku

E premtja relaksuese

Është koha për relaks. Dhe nxënësit zgjedhin ato klube që duan. Kanë mjaft për të zgjedhur, 13 sosh. Një ndonjë klasë debatohet, në ndonjë luhet shah, pingpong, e në ndonjë tjetër këndohet…Pra në shkollë ccdo tw premte edhe sivjet funksionojnë klubet, në të cilat nxënësit zhvillojnë pasionet e tyre… Nw njw nga kwto klubet jemi edhe ne, pra Revista M3, ... Read More »

Bashkëpunimi me prindër – Punëdore

MS6

Në kuadër të temës mujore “Veshjet”, prindet e klasëve të dyta, ndihmuan nxënësit në realizimin e orës mësimore Punëdore. Prindja e klasës II/1, Teuta Berbati solli materiale të ndryshme me ndihmën e së cilave nxënësit e klasave të dyta punuan veshje të ndryshme, si: veshjet kombëtare, elegante, veshje sipas profesioneve dhe veshje cirku. Nxënësit mësuan për llojet e ndryshme të ... Read More »

Winter theme parties

win

To celebrate winter holidays and after reading and learning about theme parties and how to write an invitation, 5th graders organized a theme party. Groups were assigned in every class and each group created invitations for the party using laptops and an online program. Each group presented their ideas and the group who got the most votes got to implement their ... Read More »

Klubi i gatimit

g5

Gjatë ditës së premte nxënësit e klasave 1,2 dhe 3 në Klubin e Gatimit përgatitën ëmbëlsirën: Keksa me puding. Duart e vogla punëtore u kënaqen duke e përgatitur si dhe duke e shijuar ëmbëlsirën.           Read More »

Lajmërim

Lajmërohen të gjithë nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë”, se nesër më datë 07.01.2015, nuk do të ketë mësim për nder të festës së Krishtlindjeve Ortodokse. Të gjithë besimtarëve ortodoks, shkolla Mileniumi i Tretë ju uron festen. Read More »

Program festiv në shkollën “Mileniumi i Tretë”

intro

Sot në shkollën “Mileniumi i Tretë” u mbajt program festiv. Fëmijët na kënaqën jashtëzakonisht me performancat e tyre artistike. Ata performuan para prindërve, mësimdhënësve dhe bashkëmoshatarëve shkollorë. Pas fjalës përshëndetëse të Gresës së dashur, folëse, filloi shfaqja e talentëve një nga një. Zërat e vogëlushëve tanë kumbuan si magji me këngë të bukur për dimrin. Më pas një grup i ... Read More »

Programi “Trupi ynë”

2

Nxënësit e klasave të treta, mbajtën programin“ Trupi ynë” si rezultat i projekteve modulare. Fëmijët në këtë program dramatizuan për pjesët e trupit. Në fund prindërit që ishin pjesëmarrës u argëtuan me dy pika muzikore.     Read More »

Nxënësit e shkollës sonë aktivë edhe në sport

S2

Gjatë këtij gjysmëvjetori nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë” ishin aktivë edhe aktivitetet sportive te organizuara jashtë shkollës. Ekipi i basketbollit mori pjesë në turneun e organizuar nga Prishtina High School. Ekipi i futbollit ishte pjesëmarrës në turneun e organizuar nga kolegji “Universum” per nder të Festës së Flamurit dhe në turneun e organizuar nga shkolla “Britanica”. Këto lojëra u ... Read More »

Dhuratat për nxënësit me nevoja të veçanta

1003065_676409482479007_5959031898135121928_n

Në kuadër të aktiviteteve të dhjetorit, dje u bë shpërndarja e dhuratave dhe mjeteve didaktike nxënësve me nevoja të veçanta në shkollën “Kongresi i Manastirit”, Gllamnik, Podujevë, nga nxënësit e Mileniumit të Tretë. Fëmijët u entuziazmuan nga dhuratat që morën dhe gjithashtu nga prezenca e babadimrit që e bëri edhe më tërheqës rastin. Falënderime dhe mikpritje kishim edhe nga menaxhmenti ... Read More »

Në përgatitje të programit festiv

t6

Nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë” janë duke përgatitur një program festiv. Hapësirat e shkollës sonë gumëzhinin sot nga zërat e fëmijëve, të cilët dukeshin shumë entuziastë. Kush aktronte, kush luante me kitarë, kush recitonte…Një gjë vërehej në fytyrat e tyre të qeshura: gëzimi për sukseset e arritura në shkollë dhe për ardhjen e Vitit të Ri. Programi do të ... Read More »