Tuesday, 19 February, 2019

Kartolinat e Vitit të Ri

Klasa “Yjet” sot punuan kartolinat e Vitit të Ri. Me dashuri dhe përkushtim të madh, nxënësit e klasës I – 2 punuan kartolinat për më të dashurit e tyre, duke iu uruar atyre një Vit të mbarë e me plot suksese!

k1 k2 k3 k4 k5 k6 k7