Tuesday, 19 February, 2019

Kapelat e Vitit të Ri

Sot klasat e para punuan kapelat e Vitit të Ri. Kapelat u punuan pë nderë të festave të fundvitit dhe  si ndërlidhje për përfundimin e shkronjës K.

kapela1 kapela2 kapela3