Thursday, 22 August, 2019

Happening now – Vrapuesi i mirënjohur i Maratonës, Nick Butter

Happening now – Vrapuesi i mirënjohur i Maratonës, Nick Butter, po mban fjalim motivues për nxënësit e Shkollës sonë me rastin e realizimit të Maratonës në Kosovë, në shtetin e 113, nga gjithsej 196 në misionin e tij!

Falenderojmë nënën e Rigës dhe Dunës, znj. Ermira Gjevori Hatipi,  nga Komiteti për Organizimin e Ngjarjeve dhe Komiteti për Siguri dhe Shëndet, në kuadër të Këshillit të Prindërve, për organizimin e kësaj ngjarjeje!