Wednesday, 21 August, 2019

Luajmë dhe argëtohemi me topa bore!

Fëmijët janë ata të cilët i gëzohen më së shumti stinës së dimrit, kështu duke u argëtuar pafund sot e shfrytëzuam borën si pjesë e lojës dhe aktiviteteve ditore.