Tuesday, 23 April, 2019

Parku Arkeologjik Ulpiana

Në kuadër të vizitave mujore, nxënësit e klasave të pesta u njohën për së afërmi me njërën nga lokacionet e rëndësishme të trashëgimisë kulturore dhe historike  të  vendit tonë: Parku Arkeologjik Ulpiana.