Wednesday, 17 July, 2019

PANAIRI 2018

Ndonëse fundvit, në Shkollën tonë nuk mungojnë aktivitetet kurrikulare e ekstrakurrikulare. Dje u mbajt Panairi i shkencave natyrore. Nxënësit në mënyrë të pavarur kanë demonstruar njohuritë e tyre përmes eksperimenteve dhe punimeve të ndryshme  në fizikë, kimi, biologji, teknologji dhe në matematikë.

Risi ishte realizimi i matjeve të ndryshme përmes mikrobitit, si: lagështia e ajrit, temperatura, rezistenca elektrike etj.

Edhe këtë vit, sikur edhe vitet e tjera, nxënësit e pritën me padurim Panairin. Fytyrat e tyre dukeshin të lumtura e plot jetë. Të futur në botën e eksperimenteve, ata kishin  botën në dorë.