Thursday, 21 February, 2019

Keka nga Klan Kosova

Nxënësit e klasave të treta patën kënaqësinë të dëgjojnë një ligjëratë nga moderatori z. Kreshnik Berisha-Keka.

Keka u tregoi nxënësve rreth profesionit të tij me mjaft kënaqësi. Gjatë bisedës ai ishte shumë atraktiv dhe fëmijët u kënaqën tej mase.

Për një orë e gjysmë bashkëbisedim, nxënësit mësuan se të jesh i suksesshëm në një fushë si ajo e moderimit apo e gazetarisë, kërkon nga ju që të jeni së pari të sinqertë, të gjindshëm dhe të hareshëm me veten e pastaj edhe me të tjerët, sidomos kur gjendeni përpara kamerave televizive.

Klasat e treta falënderojnë Kekën për ligjëratën e këndshme dhe atmosferën pozitive që solli tek ne.

IMG_2642 IMG_2643 IMG_2652 IMG_2701