Monday, 17 December, 2018

Njoftim

Të nderuar Prindër,

Ju informojmë që, me vendimin e Ministrisë së Arsimit e Shkencës dhe Teknologjisë, në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme shtyhet fillimi i gjysmëvjetorit të dytë deri më datë 16 janar 2017, për shkak të motit të ftohtë.

Me respekt,

Drejtoria e shkollës
“Mileniumi i Trete”