Saturday, 16 February, 2019

Njoftim

Të nderuar prindër,

Ju njoftojmë se nesër, më 1.04.2016 nxënësit e shkollës tonë do të lirohen nga mësimi sipas këtij orari:

Klasat I – V – ora 13.30.
Klasat VI – XII – Ora 12.30

Mësimi rifillon të martën, më 12.04.2016, pas pushimit pranveror dhe festës së Kushtetutës.