Thursday, 21 February, 2019

Takim me një mësuese veterane

Me rastin e 7 Marsit, Ditës së Mësuesit, nxënësit e klubit “Debat dhe argëtim”, gjatë orëve të klubit, zhvilluan një bisedë të ngrohtë me veteranen e arsimit Zonjën Afiete Bashota. Pyetjet interesante dhe të sinqerta të nxënësve rreth përvojës së saj si mësuese shpesh e përlotën mësuesen veterane dhe zgjuan tek ajo kujtimet e bukura dhe të paharrueshme si mësuese.

IMG_3515 IMG_3525 IMG_3526 IMG_3530 IMG_3532 IMG_3533 IMG_3542 IMG_3543