Wednesday, 20 March, 2019

Ekspozitë me punime për trashëgiminë kulturore

Nxënësit e talentuar në Artin Figurativ janë protagonistë të vazhdueshëm të  festave të shkollës dhe festave kombëtare e ndërkombëtare. Edhe këtë herë, dora e artë e tyre me përkrahjen e arsimtares, paraqiti në mënyrën më origjinale punime me motive nga trashëgimia kulturore shqiptare. Në punimet e ekspozuara në muralin e shkollës sonë u pasqyrua kreativiteti dhe dashuria, jo vetëm për artin, por edhe për traditën shqiptare.

Fotot nga duart  e arta të nxënësve dëshmojnë më shumë.

DSC_8018 DSC_8072_1 DSC_8076 DSC_8079 (2)