Tuesday, 11 December, 2018

Skënderbeu hero kombëtar

Me rastin e 548 vjetorit të vdekjes së heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti-Skenderbeu, nxënësit e klasave të 7-ta, gjatë orës së Historisë kanë prezantur punime të ndryshme në power point, hamera dhe ese në nderim të jetës dhe veprës së këtij heroi.

IMG_3289 IMG_3294 IMG_3296 IMG_3298 IMG_3303 IMG_3310 IMG_3314