Wednesday, 20 March, 2019

Pema e dëshirave të nxënësve për Vitin e Ri

Dëshirat janë pjesë e pandashme e vullnetit dhe e jetës sonë. Ato mund të bëhen të vërteta, nëse punojmë për t’i realizuar. Dhe, koha më e mirë për t’i shprehur dëshirat tona është pragu i Vitit të Ri, kur ne reflektojmë për sukseset e arritura dhe përjetimet në vitin, që tashmë po përfundon.

Simbolikisht, që nga klasa e parë deri në të nëntën, dëshirat tona të ndryshme u bënë bashkë në pemën e dëshirave, në pemën e Vitit të Ri. Dëshira për dhurata, shëndet, sukses, familje të lumtura, dëshira për jetë më të mirë, më të lumtur për të gjithë fëmijët e botës,  dëshira për barazi, paqe, për mjedis të pastër, për një botë më të mirë.

Dëshira pa fund, që burojnë nga thellësia e shpirtit të nxënësve, të bëra tok në pemën e dëshirave, në pemën e shpresës, në pemën e Vitit të Ri.

Gëzuar Vitin e Ri 2016!

PM1 PM2 PM3 PM4