Saturday, 16 February, 2019

Njoftim

Të nderuar prindër,

Ju njoftojmë se të premten, më 25. 09. 2015 nxënësit do të kthehen në shtëpi sipas orarit të mëposhtëm.

Kjo do të ndodhë për nder të festës së Kurban Bajramit.

Klasat

Ora

I-V

13.00

 

VI-XII

12.00

 

Njëherit, Shkolla ju uron festën të gjithë nxënësve dhe prindërve të besimit islam!