Thursday, 21 February, 2019

Orari mësimor për 3 dhe 4 shtator 2015/16

Të nderuar prindër,

Në tabelën e mëposhtme e keni orarin për ditët në vijim (të enjten dhe të premten) të vitit të ri shkollor 2015/16.

 

orari_22