Monday, 22 October, 2018

Lajmërim

Lajmërohen  nxënësit dhe prindërit e nxënësve të shkollës ”Mileniumi i Tretë”, se për nder të 1 Qershorit –Ditës së Shkollës “Mileniumi i Tretë” të hënën më 1 Qershor nuk do të punohet .

Drejtoria e Shkollës ju uron këtë festë.