Thursday, 21 February, 2019

Instrumentistët e vegjël

Duar të vogla por që krijojnë një atmosferë shumë të këndshme në klasën “ Dielli”.

Dikush me kitarë e dikush me piano po luan melodi të bukura për shokët dhe shoqet e klasës.

Këta fëmijë e duan muzikën, artin andaj edhe një pjesë të kohës ia kushtojnë këtyre instrumenteve.

Enio Skenderi

Enio Skenderi

Art Gashi

Art Gashi

Rea Qosaj

Rea Qosaj

Hana Perjuci

Hana Perjuci

Tiara Mustafa

Tiara Mustafa

Urata Reçica

Urata Reçica