Thursday, 22 August, 2019

Daily Archives: May 27, 2019

Orientimi përmes Microbitit

5

MicroOrient ishte aplikacioni të cilin nxënësit e klubit M3 Coders e programuan dhe e testuan përmes Microbitit. Qëllimi i këtij projekti është orientimi përmes busullës e cila gjendet në Microbit. Read More »