Wednesday, 21 August, 2019

Daily Archives: January 23, 2019

TAKIMI I RADHËS NË DEPARTAMENTIN E SHKENCAVE

20190121_122651

“Mësimi i Bazuar në Projekte” ishte tema për të cilën zonja Merita Berisha foli para anëtarëve të Departamentit të Shkencave Matematike-Natyrore. Ajo shpalosi disa nga pikat e forta të kësaj metode pune, e cila zhvillohet në shkollën “Mileniumi i Tretë”, përmes së cilës nxënësit përfitojnë shumë dhe arrijnë lehtë rezultatet e të nxënit e kompetencat e paracaktuara. Gjithashtu zonja Berisha ... Read More »