Sunday, 16 June, 2019

Daily Archives: December 28, 2018

Bashkëpunimi shkollë-familje

5

Bashkëpunimi shkollë-familje është ndër dimensionet më të rëndësishme të shkollës sonë. Prindërit e nxënësve, me gjithë angazhimet që kanë, vazhdimisht gjejnë kohë që të kontribuojnë në aktivitete të ndryshme edukativo-arsimore. Ishte z. Arton Kubati (prind i nxënëses Andra Kubati), që mori iniciativën dhe organizoi vizitën tonë në Qendrën Laserike të Syrit “Kubati”. Ne, përveç që pamë nga afër punën e ... Read More »