Sunday, 16 June, 2019

Daily Archives: December 24, 2018

Llojet e Rrjetave në Internet

a

Përdorimi i pajisjeve të shumta kompjuterike për qasje në Internet krijojnë vështirësi të ndryshme për menaxhimin e rrjetit të Internetit. Disa nga këto vështirësi si dobësimi i shpejtësisë së pranimit të informacioneve, kufizimi i pajisjeve që munden me u qas në rrjet, krijimi i nën rrjetave brenda një rrjeti dhe llojet e rrjetave ishin temat për të cilat na njoftuan ... Read More »

Punë prakitke në orën e Biologjisë

4

Nxënësit e klasës së VII-të gjatë orës së biologjisë arritën me sukses kompetencat e rezultatet me metodën demonstruese e eksperimentale në  lidhje me sistemin organeve të frymëmarrjes. Eksperimenti  1: Identifikimi i prezencës së CO2 në ajrin që lirohet gjatë frymëmarrjes, në kontakt me ujit gëlqeror. Punë praktike 2: Përgatitja e një modeli të mushkërive. Demonstrimi  3: Shikimi i pjesës së ... Read More »