Sunday, 16 June, 2019

Daily Archives: December 20, 2018

Cilat fjalëkalime janë më të sigurta?

0

Në ditët e sotme, një nga sfidat më të mëdha që hasim është mbrojta e llogarive elektronike ndaj qasjeve të paautorizuara të cilat më pastaj mund të na shkaktojnë probleme të mëdha. Nxënësit e klasës së njëmbëdhjetë Shendi, Dreni, Joni dhe Artidi  janë kujdesur që përmes prezantimit të tyre të japin informacione të mjaftueshme që ne të jemi të sigurt ... Read More »