Wednesday, 21 August, 2019

Daily Archives: December 6, 2018

“Mjeku mjekon, natyra shëron”

9

“Mjeku mjekon, natyra shëron” – ishte fjalia që kurorëzoi gjithë njohuritë që morëm nga znj. Fexhrie Shehu (infermiere e shkollës) dhe znj. Virgjina Sadiku (nëna e nxënësit Patris Sadikut), në fushën e mjekësisë/farmacisë. Se si lindi kjo shkencë humane, si evuloi e çfarë peripecish e karakterizuan përgjatë viteve, i kuptuam nga ligjëratat e përgatitura me kujdes nga profesionistet. Gjithashtu, vëmendje ... Read More »