Tuesday, 23 April, 2019

Daily Archives: October 16, 2018

Të luajmë, të eksplorojmë dhe të shijojmë natyrën, ishin objektivat e ditës sonë

7

Parku i Gërmisë kishte ndërtuar për ne një skenë të mrekullueshme, të ndërtuar mes dritash e ngjyrash, e cila na priti që të shfaqim performancën tonë në lojë, argëtim e mësim. Se cilat ndryshime i sjell me petkun e saj vjeshta, çfarë ndodh me gjethet dhe bimët në përgjithësi, ishin pyetjet që përgjigjet i morëm nga shëtitja jonë përgjatë parkut ... Read More »