Sunday, 16 June, 2019

Daily Archives: October 10, 2018

VIZITË NË QYTETIN HISTORIK – PRIZREN

10

Nxënësit e klasave të shtata dhe të teta të Shkollës sonë e filluan ditën me një vizitë në qytetin historik të Prizrenit. Ata me kurriozitet shikuan vlerat kulturore, historike dhe arkeologjike të Prizrenit, monumentet e ruajtura nga e kaluara ndër breza, e të gjitha ato trashëgimi për të cilat edhe flitet në klasat tona. Nxënësit të shoqëruar me mësimdhënësit në ... Read More »