Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: March 30, 2018

Filluan regjistrimet në klasat 1 dhe 10 për vitin shkollor 2018/2019

baneri_2

Së shpejti fillon regjistrimi i fëmijëve për grup parafillor! Pranohen rezervime për vendet e lira në klasat e tjera (numri i kufizuar) Organizimi i procesit mësimor sipas standardeve më të larta Shërbime profesionale për fëmijë dhe për prindër Qëndrimi në shkollë prej 6-8 orë, varësisht nga mosha dhe nevojat individuale të fëmijëve  Kryerja e pjesës më të madhe të obligimeve ... Read More »

Vizitë në “Labyrinth”

vilab

Nxënësit e klasës XII/2 vizituan qendrën Mediko-Psikoterapike “Labyrinth” në Prishtinë, ku me këtë rast u njoftuan për veprimtarinë dhe aktivitetin e kësaj qendre. Sipas psikologes që fillimisht na uroi mirëseardhje dhe na tregoi më hollësisht se kjo qendwë merret me parandalimin dhe abuzimin e drogave, trajtimin e e sëmundjes së varësisë, si dhe parandalimin e infeksioneve që lidhen me injektimin ... Read More »

Vizitë në “Qendrën Kosovare për Studime Gjinore”

qk11

Nxënësit  e klasës XII-2 bashkë me mësimdhënësen e Sociologjisë Merita Shala vizituan “Qendrën Kosovare për Studime Gjinore” ku me këtë rast u njoftuan më gjerësisht për verprimtarinë e kësaj qendre, histrorikun, vizionin dhe misionin e saj. Poashtu u diskutua për aktivitetet  që organizon kjo qendër, u diskutua lidhur me barazinë gjinore, diskriminimin në vendin  e punës,  ngacmimin seksual, trashëgiminë e ... Read More »