Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: March 27, 2018

Java e Arkivit të Hapur

13

Nxënësit e klasave IX -1,2,morën pjesë në hapjen e Javës së Arkivit të Hapur, organizuar nga Agjensia Shtetërore e Arkivave të Kosovës (ASHAK) me rastin e 67-vjetorit të themelimit të Arkivit të Kosovës. Nxënësit patën mundësi të shohin nga afër punën dhe aktivitetet që bëhen në këtë institucion me qëllim të ruajtjes, mbrojtjes, prezantimit dhe përgatitjes për shfrytëzim të trashëgimisë ... Read More »