Thursday, 21 February, 2019

Monthly Archives: March 2018

Prezantimet në Departamente

indi1

Në vazhdën e aktiviteteve të Zhvillimit Profesional me Bazë në Shkollë, mësimdhënësja Indira Ibrani mbajti prezantim me temën “Shkrimi kreativ” për kolegët e Departamentit të gjuhëve të huaja. Read More »

Prezantime e ligjërata të ndryshme në takime të Departamenteve

merita

“Puna eksperimentale” ishte tema të cilën e prezantoi sot zonjusha Janina Xërxa, mësimdhënëse e Kimisë, në takimin e Departamentit të Shkencave Matematiko-Natyrore. Tema ishte me mjaft interes. Si edhe takimet e tjera, edhe ky i sotit u bë me qëllimin e zhvillimit profesional dhe bashkëveprimit ndërmjet mësimdhënësve të shkollës sonë. Read More »

MARSI, MUAJI I HERONJVE E I HEROINAVE

8

7 Marsi, kjo ditë historike për kombin, u shenjua edhe në shkollën tonë. Me orë letrare, me prezantim projektesh kjo ditë mori karakterin e festës, duke sjellë në kujtesë pishtarët e arsimit shqip, ata që për të parën herë hapën portën e dijes, shkollën e parë shqipe në Korçë. Këto ditë kemi kujtuar sakrificën e familjes Jashari dhe të gjithë ... Read More »