Monday, 22 October, 2018

Daily Archives: September 14, 2017

Nxënësit e klasave të para dhe të dyta mësojnë për dhëmbë më të shëndoshë

5

Në kuadër të projektit “Dhëmbë të shëndoshë, fëmijë të lumtur” në shkollë u zhvilluan aktivitete me qëllim të informimit të nxënësve mbi shëndetin oral. Stomatologu Xheladin Ujkani tregoi rëndësinë e shëndetit oral dhe ushqimeve të shëndetshme që ndikojnë në ruajtjen e dhëmbëve. Nxënësit u kënaqën dhe ishin falënderues për mbajtjen e aktivitetit. Read More »