Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: June 20, 2017

Shprehim ndjenjat edhe në gjuhën angleze përmes poezisë

1_intro

Me kreativitetin e mësimdhënëses sonë të dashur të gjuhës angleze, Lisjeta Thaçi Jashari, ne, nxënësit e klasave të dyta, në orët e Gjuhës angleze, shfaqem aftësitë tona për shkrimin e poezisë dhe të rrëfimeve të shkurtra. Mësuesja Lisjeta na tha që përmes zhvillimit të kësaj forme të shkrimit ne zhvillojmë shkrim-leximin, ndërtojmë bashkëpunimin dhe shfaqim emocionet tona. Poezia na ndihmon ... Read More »