Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: June 17, 2017

Një botë, një rrahje zemre

DS1 (105)

Qëllimi i këtij projekti ishte ngritja e ndërgjegjësimit të stereotipeve, formave të paragjykimeve dhe diskriminimit me të cilat përballen të rinjët dhe të tjerët çdo ditë. Nxënesit  shqyrtuan mendimet e paracaktuara që kemi për njerëzit bazuar në përshtypjet e para nga përvojat e tyre personale. Read More »